Monday, October 27, 2008

when she said CONGRATULATIONS!!!

salam...

on 23rd yg lepas we done final presentation... studied about the effectiveness of iTV as the future medium for entertainment n info dssmnation... before present we all kena designed poster untk ditampal di fakulti, dan posters itu telah didesigned by ayap... sangattlah klasss, namun tidak perlu di post di sini kerna saya yakin ada yg akan jelesss kerana posterss itu sangattlah syle! .... hee.. (ayap dan 4wad yg cool designer - MPG stuffs)

kami pun shoot la sedikit... sedikit katanya! papepun, i will miss part 6 memories... right after present, lecturer gve comments, and she said, CONGRATULATIONS, YOUR GROUP FIND THE FINDINGS!!! plusplusplus etc beliau comments positively, ada la sikit suh adjust kat summary 4 da conclusions.. haih,, kami sangat bersyukur... ALHAMDULILLAH.. lepas final presentation dengan jayanya... (yaey, nak 4flat bole?) hee~

* gamba di snapped 2 hari b4 presentation*



















...................................................





yahooo.... sudah mau abes diploma... Alhamdulillah... :)


Monday, October 20, 2008

FINAL PRESENTATION MOOD (^_^)




rasa sangattttlah nervous...


Ya Allah, kepadamu aku memohon, ampunkan dosaku, limpahkan ilham kepadaku, berikan aku ketenangan jiwa, sesungguhnya kepadaMu aku menyerah.. Ameen YaRabbal Alamin..




Pre-Graduation Night...

Salam...

before grad, we have malam pra graduasi. which is sebagai persediaan or lebih dekat kepada meraikan tamatnya diploma kami...
lets we update sikit sal mpg kami yg telah berlangsung di KLCC dgn jayanya berkat ajk2, biro2 masscomm part 6 ni... Alhamdulillah... Anak2 yatim di jemput bersama meraikan majlis, dengar citer anak2 yatim byk mendapat sumbangan, lebih kurang berbelas2 ribu...happy tgk anak2 yatim satisfied dan excited... tema mpg kali ni, muhibbah or, "eid one world"... pix di bawah adalah byk disumbangkan oleh pakwad.
thanks!


sampai je lobby terus snapped! hee


bersenyuman dengan alin :)


dengan syana na... :)


bergambar sakan! :)


Group 6A


Estranged pun datang


Nitrus juga datang...



posing di stage


our class rep, dyana punye band "project hair spray" pun performed.
meletop u guys!


L-R: alin, syana, wani, olyn, bella n me...



right after dinner finished, ada yg da bukak heels, melecet.. x sanggup... huu


papepun... im really sure my coursemates classmates dah update sal mpg ni. so, sampai d cni je dpt di update... hee~

thanks! thanks again to all yg berusaha days nights untuk our pre-graduation night!

and bring a "congarulations wish" to all coursemates...

Semoga ALLAH sentiasa bersama-sama mengiringi kejayaan kita here and hereAfter.. Ameen..


rasa bertuah dan bersyukur kerana hampir menamatkan diploma in mass communication.. banyak pahit getir dilalui bersama...

Saturday, October 18, 2008

Malam Raya.. Main Mercun... hee



POMM!! kak aju takott mercunn.. hee



syioknye raye!



apabila mereka bersatu....



DUNIA JADI SATU!!!
mereka lah yg akan enjoy puas2 di malam raya...




korang, nenek panggil cucuk sate...



tapi yang ni belum bakar... panggil sume, kite tgk
BUNGA API MALAM RAYA!!


yahoooo!!!
tengok la video ni. tapi sorry tak rotate.... hee


video


-fin-

Monday, October 13, 2008

I am Feeling Unappreciated... haihh! (+_+)


I'm feeling really unappreciated.
You takin` my love for granted, babe.
and I don't know how much more,
I can take from you.
You don't do the things you use to do.
You don't even say I love you too.
And lately I've been feeling,
Feeling unappreciated.

Sunday, October 12, 2008

Selamat Hari Raya... (12 Syawal..)

Salam...

Almost 2 months never update dis blog... Maybe not really have desires or i should think out of the box to share something with u guys.. he he! Btw, not too late to wish SELAMAT HARI RAYA AIDUL-FITRI kepada all my friends di mana jua anda berada.. highlited here, my UiTM course n house mates n soul mates n wuteva mates-mates i have (masscommers yg glams lagi the most creative), my friends kat puncak (puncakians) invented nama baru bole??heheh, friends yang further study di Malaysia kt uia, upm, ukm, usm, mane2 la local u, di England, Ireland, Australia, Rusia, Perancis, UK n New York, (for those yg rase dia sedang berada di dat country, anda la yg saya sebutkan - kita ingat kat korg tau! hehe) dan kepada yg x study dh, sedang keje dan dh berkeluarga, saya ingin mengucapkan:

SELAMAT HARI RAYA
AIDILFITRI

2008


AMPUN MAAF DIMINTA

JIKA ADA
SALAH SILAP
TERKASAR BAHASA

ATAU
TERLEBIH LAKU
SENGAJA ATAU TIDAK SENGAJA
YANG MENGGURISKAN HATI

ATAU HANYA GURAUAN
MINTAK DIAMPUNKAN...

ZERO ZERO YE...



walaupun terlewat post, finally terpost jugak kan? kan? tak mcm Dhada hari-hari beliau post(opss! termention name Dhaada.. hehhee.. ampunn :) alang alang termentioned, post pix da latest Dhadaa sikit..
hehe

saje nak surprise dada.. nak gtau bahawa Dhadaa sgt active di arena blog memblog ini.. huaha! kembang semangkuk Dhaadaa...




*Dhadaa dah update Dinner MPG... (last night been held at KLCC maa... yuhhuu.. dah nak grad walupunnn Diploma jerp..) papepun bak kata Puan Nora, Diploma korg mahal tau! Kami totally agreed Puan.. hehe!

nan
ti saya update MPG pulak yer...
tapi kalo korg nak bace taksabar2 korg klik la kat link Dhada


sambung pasal raya, dis raya mcm raya-raya tahun sudah, main mercun dan tgk bunga api yg kembang2 di udara di rumah bukan di dewan atau square mane2 okay.. cos my bro sgt crazee dengan bahan letupan ini.. huu, dan pix nye nati sya upload yer.. hehee (berada di laptop malas nak amik cos skg im using my sis's desktop.. :)


i will be back a.s.a.p okay!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...