Thursday, April 30, 2009

3 semester lagi?

Salam...

mood: rindu kat kampung ;(
music: sound effect keliwon TV3

*the youngest nephew. haziem. dia sedang jeles pada kakak (nurin) yang sedang bersantai di atas kete,
"mama, let me go out please..."*



I'm back... almost 1 month tak post something. a little bit rindu. ahaks!
baru abes exam pukul 5.20 p.m. tadi then terus ajak Ifa n Wawa gi layan ABC kat seksyen 2.. wuhooo, sangat bersyukur dapat menamatkan satu sem di degree.. so many obstacles. sabar ye sayang, 3 sems more to go...

oh, ye.. 1hb June 2009 saya akan konvo untuk diploma. mummy sama daddy mau datang enggak? taula diploma je. tapi takpela tamau dtg pun, x kesah. hoho. since, i was so upset about the stars that will be at my name list. lagi 0.01 nak dapat 2 bintang.. kalau mummy daddy ada bangga gak nuur ailmi nak tayang kat mummy daddy.. urmm, takpe2, degree ni nuur ailmi cube skor lebih lagi even rase sangatlah tough... yang penting i have to be better than before. thanks mummy and daddy, family and friends as well (for the blesses and prays)


tak boleh balik lagi, kena tolong nur (sis) buat poster.. haiya! upah? hehe

8 comments:

wawad said...

rambut dia style..
mcm mohawk

Nuur Ailmi said...

tu la tuh.. kalah rambut hang. haha

life said...

I've just came across to your blog.
Interesting blog!
Cheers..:-)

Nuur Ailmi said...

thanks, life.. LIVE THE LIFE I WANT! as u said.. u got the nice blog too.. ;) NICE TO MEET YOU

.fatin nabila. said...

sy convo 2hb june.
nway, exam ok x?
perit jgk degree ni kan.

Nuur Ailmi said...

haha.. degree sangat tough! tu je mampu terucap.. exam ada 4 papers since 5 lagi just final test, so sangatla haru nak kene perform terbaik along the sem..

Cyikin said...

Hai Mie,
You've got a very interesting blog babe.
Nnt link dgn org nye blog k.
http://bitter-sweetjourney.blogspot.com

Ya, u r very the rite la.
What a tough sem isnt it?
Semoga kita dapat m'harungi sem yg m'datang dgn tabah.
InsyaAllah.
Hepi holiday Mie.
Muaaaxxx

Nuur Ailmi said...

kak kinnn!!!!! ada blog ugak eh? best2... nati mie follow and link urs keh..

HAVE A GOOD HOLS..
Mmuaaxx!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...