Sunday, October 12, 2008

Selamat Hari Raya... (12 Syawal..)

Salam...

Almost 2 months never update dis blog... Maybe not really have desires or i should think out of the box to share something with u guys.. he he! Btw, not too late to wish SELAMAT HARI RAYA AIDUL-FITRI kepada all my friends di mana jua anda berada.. highlited here, my UiTM course n house mates n soul mates n wuteva mates-mates i have (masscommers yg glams lagi the most creative), my friends kat puncak (puncakians) invented nama baru bole??heheh, friends yang further study di Malaysia kt uia, upm, ukm, usm, mane2 la local u, di England, Ireland, Australia, Rusia, Perancis, UK n New York, (for those yg rase dia sedang berada di dat country, anda la yg saya sebutkan - kita ingat kat korg tau! hehe) dan kepada yg x study dh, sedang keje dan dh berkeluarga, saya ingin mengucapkan:

SELAMAT HARI RAYA
AIDILFITRI

2008


AMPUN MAAF DIMINTA

JIKA ADA
SALAH SILAP
TERKASAR BAHASA

ATAU
TERLEBIH LAKU
SENGAJA ATAU TIDAK SENGAJA
YANG MENGGURISKAN HATI

ATAU HANYA GURAUAN
MINTAK DIAMPUNKAN...

ZERO ZERO YE...



walaupun terlewat post, finally terpost jugak kan? kan? tak mcm Dhada hari-hari beliau post(opss! termention name Dhaada.. hehhee.. ampunn :) alang alang termentioned, post pix da latest Dhadaa sikit..
hehe

saje nak surprise dada.. nak gtau bahawa Dhadaa sgt active di arena blog memblog ini.. huaha! kembang semangkuk Dhaadaa...




*Dhadaa dah update Dinner MPG... (last night been held at KLCC maa... yuhhuu.. dah nak grad walupunnn Diploma jerp..) papepun bak kata Puan Nora, Diploma korg mahal tau! Kami totally agreed Puan.. hehe!

nan
ti saya update MPG pulak yer...
tapi kalo korg nak bace taksabar2 korg klik la kat link Dhada


sambung pasal raya, dis raya mcm raya-raya tahun sudah, main mercun dan tgk bunga api yg kembang2 di udara di rumah bukan di dewan atau square mane2 okay.. cos my bro sgt crazee dengan bahan letupan ini.. huu, dan pix nye nati sya upload yer.. hehee (berada di laptop malas nak amik cos skg im using my sis's desktop.. :)


i will be back a.s.a.p okay!




2 comments:

cHaDacHaDa said...

oh.

*pengsan*

sayang nomi!

chup!chup!

ada byk gambo lagikkkk.

but in another blog entry.

special sket.

lalalalala~~

Nuur Ailmi said...

hueheh

sayang dhadaa jugek..

chup!chup! balek!

eh, mempromo gamba laen lak..
hahaa

action kasi lebeyh...

:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...