Friday, November 7, 2008

Mumuu Kawan Baru :)

Kawan baru saya nama Mumuu.. suke makan epal ngan anggur. dia selalu buat saya gembira. melompat bersama, gelek2, pusing2, panjat2. dia tak kisah orang kacau dia. dia cepat marah tapi cepat lupa. dia tak banyak kerenah. dia x payah menyusahkan people arounds her. saya suke kawan ngan dia. dia sangat comel dan kami sepadan.. haha! (tu yang penting)

saya rindu kat dia. skg saya ada kat umah abang, sg karang kuantan. semalam baru balik dari shah alam, kak saya gtau Mumuu saya makin gemox, saya taksabar nak jumpe dia. . nati saya post gamba dia yer...

:)


Alhamdulillah TAMAT diploma...
semoga segalanya dipermudahkan ALLAH SWT.
AMEEN
ayap, mumuu ini bukan LEMBU ok!


ni saya post pix mumuu... (14 nov)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


mumuu sangat active, mcm x mesra sangat cos x de partner kot.. pagi tadi (14 nov, fri) ikot my parent went pasar tani, kerteh. urmm tengok pet stall. nak cari bf untuk mumuu tapi abg tu ckp xleh senang je beli nati takot x ngam nati dorg gaduh, mati, kesiann. jadi ari selasa mlm nati saya bwk mumuu dia kate nk try match kan. most probably mumuu akan di tukar dengan yang laen, sedih amat...
but, mum said...

"drpd xleh main dia nak geget baik tukar"
betul di situ... :'((


7 comments:

cHaDacHaDa said...

nomie!

dulu kecik2 kita tinggal kat kg.sg. karang darat,kuantan,PAHANG!

wawawawawa~~

rindddduuuuuuuuuuuuu kat suasana kampung,mandi pantai laut.

oh.

ayap said...

hahahaha....mumuuu...mumuu...
nama mcm lembu berbunyi je...

Nuur Ailmi said...

dhada:
ow, dhadaa org kuantan.. lupe.. bile nak datang cni balik? hee... leh pusing2 bandar...

ayap:
aku tau ko memang jeless... wekwek!

.fatin nabila. said...

alhamdulillah, dh abes dip kn..
kejap je aser..
btw, bile kuar rslt utk further deg ea?

Nuur Ailmi said...

asenye nex week.. 3rd week of nov...

tarot said...

i love the mouse ,it is very clever.it can walk in the cage

Nuur Ailmi said...

btw, siapa tarot? hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...