Sunday, February 8, 2009

I Dont Want to Miss A Thing...

Salam...

Saya been tagged oleh PPA... haha..

RULES:
1. Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.
4. Tag 10 friends
5. Everyone tagged has to do the same thing.
6. Have Fun!


IF SOMEONE SAYS 'ARE YOU OKAY' YOU SAY?
Pada Suatu Cinta - Glenn Fredly (haha, mcm org ~weng weng~ je jwb camtu)

HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?
Touch of My Hand - Britney Spears (oh, means i have tangan terbuka, come {{hug}} hehe)

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
Terlanjur Cinta - Rossa ft. Pasha (oo.. cinta yang terlebih cinta, memang complicated tapi bahgia kot, uh?)

HOW DO YOU FEEL TODAY?
Suara Sepi, Lagu Untuk Gaza - Siti Nurhaliza (a ah, ada kaitan... STOP WAR IN GAZA!!)

WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
Tercipta Untukmu - Ungu ft. Rossa (saya dicipta memang untukMU)

WHAT'S YOUR MOTTO?
Nothing In My Way - keanne (apakah itu, hello i got motto k! hehe)

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
Last Request - Paolo Nutini (entah pape, tapi interrelated la kot. haha)

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Kekasih Gelapku - Ungu (ha, yang ni dan2 je terkena, memang kene cepuk kat parents. haha)

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
Keep Bleeding - Leona Lewis (eh, taklah)

WHAT IS 2 + 2?
America - Razorlight (meaningless tapi America support Israeli, boycott!!)

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
I Don't Feel Like Dancing - Scissor Sisters (memang tak penah dancing pun ngan diorg.. hehe)

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Bagaikan Langit - Melly Goeslow (a ah, betul lah.. cane leh terkena ni. haha!)

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
Apa Kata Dunia - Melly ft. Dadi (means, apa saja dunia tentukan wanna be like that la.. yg baik2 sajork)

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
Denting - Melly Goeslow (dup, dap, dup, dip, dep.. haha)

WHAT WILL/DID YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
Menjaga Hati - Yovie n Nuno (oo.. tidak,, lagu ni x kene la)

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
It's Not Over - Chris Daughtry (bacekan Yaasin sudah)

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
Rehab - Amy Winehouse (hmphh.. apakah itu?)

WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
Promiscuous Girl - Nelly Furtado ft. Timbaland (haha. . . terkena lagi)

WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
Kerana Aku Pacarmu - Mulan Jameela (secret cos saya pacarmu, bukan? haha)

WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?
Under Pressure - Queen ft. David Bowie (bravoo.... yes i need that.. haha)

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
Sweet Child O Mine - Cheryl Crow (hehe... mcm zmn budak2 kwn2 aku ropenye? haha)

WHAT WILL YOU POST THIS AS?
I Dont Want to Miss A Thing - Aerosmith (CANTIK!!!)
haha....


*saya memang ikut betul2 susunan lagu tersebut.. haha*

nak tag 3 org je... SYANA, FATIN NABILA and NUUR...

selamat ber-tagged! ("_")

6 comments:

cHaDacHaDa said...

lagu Glenn Fredly itu adalah pilihan terbaik!

saya suka siapa yg suka lagu Glenn.
sbb lagu dia dlm album tu mmg best gilak.

sekian.

Nuur Ailmi said...

saya suka lagu2 glenn...
jadi dhada suka saya..

saya suka dhada...
dhada suka saya...

gilak!

haha

zahidzuhri said...

Salam ziarah :) teruskan peduli palestin!! :D

u know who i am said...

nonsense but funny!
hoho

Nuur Ailmi said...

memang pun..

persetujuan! :)

Nuur Ailmi said...

zahid: ye, selagi mereka peduli akan saya! aiyok! bole?
~heehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...