Sunday, December 20, 2009

unpredictable and unexpexted!

Salam...


perkara yang paling tidak dapat di tentukan dan dijangka sebagai pelajar ialah result=keputusan exam... Alhamdulillah, berkat doa ikhlas + usaha gigih yg aku rasa x lah berapa all out cos carry marks sikit or maybe aku performed well untuk final, insyaAllah aku harap journey ku towards the star is running smoothly. malah lagi bagus dari last sem. terbaik pernah ku capai! semua berjalan lancar ALHAMDULILLAH, THANK GOD. hey, "selempang pink", NC reserve untuk aku satu kayh! terima kasih untuk semua yang aku sayang yang sentiasa menyokong siang dan malam. lecturers, ibu ayah, friends and special friend!..


aku percaya, kalau aku mendoakan kejayaan pesaingku, semua makhluk Allah turut mendoakan untukku.. even haiwan pun bertasbih untukku.. betul tak? hehe

4 comments:

tengku aziah said...

tahniah nomie!!
reserve 1 selempang pink utk saye jugak bleh x? hehehe

dgar kate gpa mncecah 3.8++ huhuhuhuhu, ramai gak pub dpt dL ek sem nie...hehehe

thanx for being my mate for huayu..me got A...^__^

semoga sem kan dtg dpt lg bagus k?
amin...

Aziziorama said...

Betul Noami, babi dan anjing juga boleh bertasbih. Cuma dia ditakdirkan untuk dikutuk dan diharamkan =)

As kun~ said...

wah congrats
glad 4 u :)

Nuur Ailmi said...

ez mana tahu ni ez. asenye x btau sesape punn.. tabiah untuk ez jugak oke. alhamdulillah mi dah ada geng, tadela rase inferior bile lect tanye pasal result lagi. taniah ez, got i semsester to go.. kite usaha lagi untuk next sem k... zizi, betul tu.. sanah, thanks tau sanah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...