Wednesday, January 23, 2013

New Tools for DIY Projects.

Salam,

Oh what? You will 'handmade' the wedding invitation card? *pengsan*
NO! Just for the VIPs... About 300pcs (150 each side, bridal and groom)

Guestbook pun nak buat juga. Banyaknya nak kena buat. Grrr. Tapi saya suka saya suka!
Dah shopping sedikit tools untuk preparation. After submit je thesis, maka officially i am a bride-to-be. In sha Allah...

Doorgift pun nak buat sendiri juga. Trololol.

#Wedding date belum tetap lagi...

"Tapi takpe, buat je dulu... Menda tu bukan boleh basi," kata kakakakakak (sebab ramai kakak) HAHA!



Semua di atas adalah rubber stamp.

Ini pula scallop puncher.

Tak tahu lagi how they will turning out later. Yang pasti tak sabarnyaaa... Bukan tak sabar nak nikah, tapi tak sabar nak buat preparation (Logik ke? hahaha)

Okay then, bye!
Eh eh genap 5 bulan tunang la... (^_^)

Salam.


3 comments:

NAZIRA LATEH said...

hai.. jom join GA ni

http://mainkawinkawin.blogspot.com/2013/02/butterfly-first-giveaway.html

maza said...

hamvoiiii...
meriah gitew...
tak sabar2 dah ye..heheheh

ouch! malu mak.. ;)

kerangkun said...

wah sronotnyer, sronotnyer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...