Wednesday, March 18, 2009

LAGI TENTANG DIA...

Salam...

terjumpe di sini...
boleh buat wallpaper kat desktop...
lagipun Maya Karin cantik, Yasmin Ahmad talented... :)

*klik pada gambar untuk gambar besar amat*

jangan lupe padam lampu,k!

5 comments:

pinx said...

cantik ad ni... tapi kite xpaham ape mkne tersirat nye..
mgkin suis tu kt blakang maya, mgambarkan maya seorg bintg yg bsinar..tp still kne dimalapkan untuk 1 jam.. ye ke..? then, nape yasmin ahmad pkai spec hitam...?
btul2 subliminal message..
nice post nomie..
luv it..

cHaDacHaDa said...

yeahhh!

Nuur Ailmi said...

ina: i thought yasmin ahmad tu mcm standing behind maya karin yang elegance, then maya didnt realized that. yasmin ahmad mcm menyampaikan mesej while maya karin menarik perhatian (sorry, x tau terms dlm advertising untk itu suma... ngeh3)

dada: yeahh balik! :)

.fatin nabila. said...

28 mac kan?
kalo duk ostel, then, org xnk padam lampu, ak plan, nk tutup suis utama, kasik black out, aci? :p

Miss Syana said...

Love this advertisement!!!!
do support earth vote!!

*nak masukkan segmen earthvote nie kat dalam adv feast. How ah? saya cuma ahli biasa yang m'bantu bhgian decoration!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...