Monday, July 13, 2009

Basketball Team...

Salam...


first class En. Suhaimiee, lectures for Media Law, Regulation and Ethic:

"act, i kena conduct SAF (Sukan Antara Fakulti) untuk Bola Keranjang, sape2 yang turun padang join FKPM, i bagi 5 markah buta2, menang tak menang lain cite. hehe"

and... nomie, u should try!

huh? haha! dalam hati ketawa terbahak2.

Encik Aime, alang2 nama kita dekat2 nak sama, kauntem2 jela.. haha :D




*8-panel basketball farred bagi tak jejas lagi, asal x try aje, kan? kan?*


maen jela, bantai je rebounding, bouncing, foul, shooting, blocking, ape lagi farred? hee.
janji dapat tambah qualification which is sijil, wakil fakulti basketball, walauupooonnnn... saya "panjang" dan ketinggian hanya setengah drpd tiang high hoop tersebut. haha. for sure, i will be the shortest player n terpilih as guard positions sahaja, yang penting 5 marks tu! bukan senang2 nak dapat free guys! haha




yes, i miss them sangat banyak!








sekian.

2 comments:

tengku aziah said...

ako tatau nk gelak ke nk sokong..
huhu~~

Nuur Ailmi said...

siut je ez, aku tau ko nak gelak. haha. tapi tu la, kalau dia conduct game CONGKAK ke BATU SEREMBAN ke berkobar2 gak la nak join. gerenti menang, 10 marks i request. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...