Thursday, December 27, 2012

Idea Doorgift

Salam...

Tak pernah mengharapkan semua post dibaca sebenarnya. Tujuan utama untuk tatapan aku dan keluarga kelak. Memandangkan tulis dalam diari tu sounds old-fashion lah. haha!

Pernah mengalami perasaan teruja-yang-amat (over-excited) apabila keluarga korang memang memberikan kebebasan dalam menguruskan majlis perkahwinan sendiri? Family kami memang membebaskan kami untuk berkarya anytime, terutama di hari bahagia masing-masing. On Christmas day we went to GM Klang. Bought hair clips untuk DIY doorgift. Hehe!

Kita teaser dahulu. Nanti dah lepas majlis baru kita reveal. Siap dengan tutorial sekali ok. Hihi...


Yang pasti GM Klang memang medium untuk belian borong/pukal. Untuk kali ini, aku beli 300 clips sahaja. Lagipun majlis lambat lagi.

Tak sabar nak start buat. Nak siapkan thesis tak teruja macam ni. Haih, kenapa tak amik je course kraftangan ke, ukiran ke? (kalau dah suka berkarya) Huhu.

Okay. Good night. Esok my last working day at MPH Group Publishing! Yeay ;)
Salam.

2 comments:

Miss Nurun said...

nk bg kanak2 ke doorgifrt tu? mcm menarik.

Nuur Ailmi said...

Ya Miss Nurun... Tapi untuk semua. Tak kira kanak2, lelaki atau pempuan... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...